PERSONAL TRAINER JA

RAVINTOVALMENTAJA

PERSONAL TRAINER JA

RAVINTOVALMENTAJA
JAAKKO RAJAKOSKI

Olen Jaakko Rajakoski, keski-iän paremmalle puolelle varttunut helsinkiläinen personal trainer ja ravintovalmentaja.

Olen harrastanut liikuntaa aktiivisesti koko ikäni, nuorempana erityisesti palloilulajeja jalkapallosta koripalloon ja golfista tennikseen. Talvilajina olen harrastanut laskettelua jo yli 40 vuoden ajan. Kestävyysliikuntaan olen päässyt toden teolla tutustumaan, kun aloitin maantiepyöräilyn neljä vuotta sitten. Olen polkenut kolmesti Pariisiin Team Rynkebyn joukoissa.

Olen alkujaan koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja toiminut yritysjohtajana yli 20 vuotta. Vakava sairastuminen ja oman hyvinvointini hetkellinen menettäminen muutama vuosi sitten herätti minut pohtimaan siihenastista elämääni ja sitä, mitä vielä tulevaisuudessa haluaisin tehdä. Hyvin nopeasti oli selvää, että sairaudesta selvittyäni halusin voida merkittävästi paremmin, niin fyysisesti kuin henkisestikin, kuin siihen saakka. Samalla syntyi ajatus siitä, että haluaisin jakaa omia oivalluksiani ja oppejani myös muille. Näiden pohdintojen tuloksena olen nyt uuden alussa; olen lopettanut työni yritysmaailmassa ja ryhtynyt kokopäiväiseksi personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi.

Kehotukseen ”Voi hyvin!” kiteytyy toimintaperiaatteeni ja ohjenuorani. Valmennuksessani pyrin aina keskittymään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen, joka on seurausta liikunnan, ravinnon ja levon tasapainosta. Toki harjoittelu voi olla myös hyvinkin tavoitteellista, kunhan matkan varrella osataan ja voidaan pitää hauskaa ja nauttia yhdessä koetuista hetkistä. Ilo ja onnistumiset, pienetkin, pitävät yllä motivaatiota, jota pysyvän ja pitkäjänteisen hyvinvoinnin parantamiseen tarvitaan.

Sinun hyvinvointisi on minulle sydämen asia. Voit olla varma, että tulen tekemään kaikkeni sen eteen.

Voidaan yhdessä hyvin!

 

jaaakoteksti
exp-51
personal trainer
exp-38
trainer4you-kuntosalivalmentaja-lisenssilogo